Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Japan krijgt Dragon's Dogma: Dark Arisen op 25 april

Westerse gamers moeten langer wachten op de eerste grote uitbreiding voor de RPG.

Dragon's Dogma: Dark Arisen, de eerste uitbreiding voor Capcom's RPG, zal in de Japanse winkelrekken belanden op 25 april van dit jaar. Dat wist Famitsu te vertellen. De uitbreiding zal er 4990 yen kosten (zo'n 50 euro) en zal net zoals het originele spel beschikbaar zijn voor PlayStation 3 en Xbox 360.

De uitbreiding die tijdens de recentste Tokyo Game Show werd aangekondigd zal nieuwe monsters, wapens en dungeons introduceren. Zo zal je onder meer kunnen strijden tegen de Great Goblin, de Goblin Shaman en zelfs Death himself. Op je nieuwe queestes zal je natuurlijk ook vers wapentuig kunnen verzamelen en wie graag door dungeons ploetert, kan dat in de uitbreiding doen in een nieuwe kerker op Bitterblack Isle.

Capcom werd gecontacteerd met de vraag wanneer de rest van de wereld de game mag verwachten, maar gaf tot nog toe geen antwoord. De uitgever kennende zal dit op zijn minst enkele weken tot maanden na de originele release zijn.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties