Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

James Bond-games in aantocht?

Websites kondigen terugkeer spion aan.

Uitgever Activision heeft de domeinnamen www.bloodstonegame.com en www.goldeneyegame.com geregistreerd, dat werd enkele dagen geleden ontdekt door Superannuation.

Wat de eerste site betreft komt daar nog eens bij dat vorige week de titel James Bond: Bloodstone opdook op de website van Britse winkelketen HMV. De game werd beschreven als een racer in het James Bond-universum, in ontwikkeling bij Bizarre Creations. Het item werd al snel weer offline gehaald en Activision weigerde erop in te gaan, maar nu lijkt het ons toch wel duidelijk dat we de game mogen verwachten.

En dan is er nog GoldenEye. De oorspronkelijke game kwam in 1997 uit op de N64 en was grotendeels gebaseerd op de gelijknamige film. Het was de eerste FPS-game op een console en kende een enorm succes. Is er een remake of sequel in aantocht? Het is alleszins zeker dat er een game in de maak is die de naam GoldenEye bevat, want in oktober 2009 kregen we ook al iets in die richting te horen.

Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties