Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Jak & Daxter HD Collection op komst?

Online shop zegt release op 20 januari.

De website van de Zuid-Afrikaanse online winkel BT Games heeft de Jak & Daxter HD Collection in zijn catalogus opgenomen. Veel info staat er niet bij, buiten dat de game volgens de winkel uitgebracht wordt op 20 januari 2012.

Verbaasd zouden we niet zijn als dit waar is. Sony brengt veel van zijn bekende franchises terug in een HD-jasje. Deze maand nog verscheen de HD-iteratie van de PSP-God of War Games in de God of War Collection Volume II en konden we opnieuw genieten van cultklassiekers Ico en Shadow of the Colossus in de Ico & Shadow of the Colossus Collection.

Daarbovenop hintte Naughty Dog in 2009 al dat Jak & Daxter misschien wel eens een comeback zouden kunnen maken op de PS3. In elk geval, als de release werkelijk op 20 januari gepland staat, dan kan een officiële aankondiging niet lang meer op zich laten wachten.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen