Skip to main content

Jak & Daxter HD collectie bevestigd

Meer info volgt binnenkort.

We meldden vorige maand al dat een Zuid-Afrikaanse webwinkel gewag maakte van een HD-heruitgave van de drie eerste Jak & Daxter games. Vandaag bevestigde Sony Computer Entertainment America het bestaan van deze collectie.

Veel meer dan een bevestiging van deze Jak & Daxter Collection zat er echter niet in. "Meer informatie volgt binnenkort," zo luidde het.

Wij hadden daaraan evenwel genoeg om spontaan een klein vreugdedansje te maken, want Jak & Daxter blijft één van de leukste platformduo's uit het PS2-tijdperk. Als deze heruitgave verzorgd en met voldoende waardevolle extra's gereleaset wordt, tasten wij met plezier in onze geldbuidel om die herinneringen een keertje te herbeleven in HD.

Hoewel deze heruitgave officieel nog niet bevestigd werd voor Europa, kreeg de game toch al een leeftijdsrating van het Duitse ratingorgaan USK. Dit wil zoveel zeggen als: "Ja, deze game komt ook naar Europa."

Een releasedatum wilde Sony niet kwijt, maar als we even teruggrijpen naar de helderziende Zuid-Afrikaanse webwinkel, zetten wij ons geld alvast in op 20 januari volgend jaar.

Read this next