Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Jaffe geen spijt van verlaten Sony

Praat over over reboot Twisted Metal.

In een videodagboek op zijn blog vertelt David Jaffe, geestelijke vader van de God of War- en Twisted Metal-reeksen, dat hij absoluut geen spijt heeft van zijn vertrek van Sony Santa Monica.

"I wou niet dat ik in het God of War 3-team zat. Ik ben blij met wat ik hebben kunnen doen met de serie maar, weet je, het is mijn spel gewoon niet," zo zegt Jaffe in het filmpje.

Hij praat ook even over zijn nieuwe studio genaamd Eat, Sleep, Play die momenteel bezig is aan een nieuw spel voor de PS3. Veel informatie is nog niet bekend over die game maar alles wijst erop dat het een nieuwe Twisted Metal-game is.

"Voor de duidelijkheid: ik heb nooit gezegd dat we NIET aan een nieuwe Twisted Metal aan het werken zijn. Maar om 100% duidelijk te zijn: als we werkten aan een nieuwe Twisted, dan zou ik het zien als een reboot", zo zegt David Jaffe, "Ik zou eraan beginnen met het idee dat iedereen alweer vergeten is wat Twisted Metal alweer was en dat we elke fan opnieuw voor ons moeten winnen." Goede voornemens lijken ons dat.

Voor de mensen die het alweer vergeten zijn: Twisted Metal was op de PSX en PS2 een populaire car-combat franchise. Twisted Metal Black was het grootste succes in de serie.

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties