Skip to main content

Jaag op Beastmaster Warchiefs in Lord of the Hunt DLC

Uitbreiding voor Middle-Earth: Shadow of Mordor.

In de downloadbare uitbreiding Lord of the Hunt voor Middle-Earth: Shadow of Mordor neem je het op tegen Beastmaster Warchiefs, Uruks die grote beesten berijden. Dat kun je zelf al doen in de hoofdgame, maar nu kan de vijand het ook.

Uitgever Warner Bros. Interactive maakt dat vandaag bekend. Ze maken onderdeel uit van nieuwe verhaalmissies rond Torvin, the Dwarven Hunter. Je temt daarin zelf nieuwe monsters, zoals de Wretched Graug en de Caragath. Ook commandeer je voor het eerst een horde Ghuls.

Er zijn nieuwe Beast Hunting-uitdagingen te voltooien en extra collectibles te vinden, die gelinkt zijn aan nieuwe Trophies en Achievements. Je verdient nieuwe Runes om je eigen wezen mee uit te rusten en er is een nieuwe uitdaging verbonden aan de online ranglijst. Tot slot bevat de uitbreiding nog een nieuwe skin voor hoofdrolspeler Talion.

Lord of the Hunt maakt onderdeel uit van de Middle-Earth: Shadow of Mordor Season Pass. Er is nog geen exacte releasedatum bekend, buiten 'later dit jaar.'

Read this next