Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Itagaki toont nieuwe game

Actiegame van de man achter Ninja Gaiden.

Itagaki, de man die onder meer verantwoordelijk is voor de uitstekende Ninja Gaiden- en Dead or Alive-games, heeft zijn nieuwe game aangekondigd. Devil's Third heet de game en een post-apocalyptische wereld is de setting. Net zoals Ninja Gaiden is Devil's Third een snelle actiegame, maar nieuw voor Itagaki is dat deze keer shooterelementen zullen primeren.

"Als je denkt aan een shooter met een zeker niveau van melee combat en fighting dat nog nooit eerder gedaan is in een shooter, dan zit je ongeveer wel juist," had de man met de eeuwige zonnebril te zeggen.

"De Ninja Gaiden-games waren eerder een hack and slash ervaring. And natuurlijk zijn er games als Devil May Cry. Dus ik wil vooral zeggen dat, al zie je elementen in Devil's Third dat je ook in die games zal tegekomen, je de series niet moet verwarren met elkaar en dat waar ik mee bezig ben noch van het Ninja Gaiden-type is noch van het Devil May Cry-type."

Devil's Third zal uitgegeven worden door THQ en de game zal mogelijks nog twee jaar op zich laten wachten. De game is in de maak voor de Xbox360 en PS3.

Getagged als
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties