Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

It Takes Two al meer dan een miljoen keer verkocht

"Spelers willen meer co-op only games."

Ontwikkelaar Hazelight Studios maakt via Twitter bekend dat It Takes Two op minder dan een maand tijd al meer dan een miljoen keer is verkocht. Schrijver Josef Fares retweette het bericht meteen. Volgens hem is de goede verkoop een bewijs dat "spelers meer co-op only games willen".

Je kunt de game immers niet in je eentje spelen. It Takes Two vertelt het verhaal van May en Cody, een koppel dat op het punt staat om te scheiden. Daar is vooral dochter Rose het slachtoffer van. Wanneer beide ouders in kleine poppetjes veranderen, leren ze al puzzelend en al platformend om terug samen te werken.

Wij waren alvast lyrisch over de game, zoals je leest in onze It Takes Two review. De game biedt immers een quasi eindeloze variatie in gameplay, met steeds nieuwe mechanics, omgevingen en zelfs hele genres die elkaar aan een sneltreintempo afwisselen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

It Takes Two

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties