Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

It Takes Two aangekondigd door A Way Out-ontwikkelaar

'Knotsgekke rollercoaster van emoties'.

A Way Out-ontwikkelaar Hazelight Studios kondigt via een interview met topman Josef Fares de coöperatieve actie-avonturen platformer It Takes Two aan. Die game lanceert in 2021 voor nog nader te bepalen platformen.

It Takes Two draait om Cody en Mary en hun dochter Rose. De ouders van Rose staan op het punt om te scheiden. Om dat te voorkomen, maakt Rose twee poppen uit hout en klei. Die poppen komen op magische wijze tot leven en besturen als het ware de emoties van Cody en Mary.

Emoties vormen een belangrijk onderdeel van de game. Daarom bevatten bepaalde levels emotionele mechanics. De ontwikkelaar doet dit om een 'nieuwe, verschillende en unieke ervaring' te creëren.

"It Takes Two is een knotsgekke rollercoaster van emoties. Voor het einde van die rollercoaster crash je en voor je het goed beseft, vraag je je af hoe je hier terecht bent gekomen. Misschien geraak je terug op aarde en misschien ook niet", aldus Fares.

Hazelight boekte eerder successen met A Way Out, dat meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Waarom die game het zo goed deed, lees je in onze A Way Out review.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Redactielid

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties