Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Isaac is wat stoerder in Dead Space 2

Verwacht enge gameplay, epische momenten.

Ontwikkelaar Visceral Games mag dan wel het lichtjes twijfelachtige Dante's Inferno als meest recente game gemaakt hebben, ze zijn ook verantwoordelijk voor de in 2008 uitgekomen topper Dead Space. Begin 2011 zal er een nieuw deel verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC, en de ontwikkelaar wil ons alvast enkele dingen laten weten over het spel.

Zo zal Dead Space 2 volgens Visceral Games uitermate eng worden. "De rillingen zullen over je lijf lopen," liet producer Rich Briggs weten. "We hebben heel wat rondvraag gedaan bij mensen die het origineel hebben gespeeld, en het bleek dat ze toen al zo bang waren dat ze de vele audio logs zelfs niet durfden beluisteren omdat ze dachten dat er net op dat moment een monster uit het niets zou opduiken." Ook wij geven graag toe dat Dead Space een van de engste games is waarmee we ooit aan de slag zijn gegaan!

"Deze keer is terugkerende hoofdrolspeler Isaac echter wat beter uitgerust omdat hij ongeveer weet wat hij moet verwachten. Hij is een stuk meer capabel geworden en je mag je opmaken voor enkele epische momenten waarop het zal lijken alsof je in een achtbaan zit. Dead Space 2 zal echter nog steeds een pure horror game worden waarin we je zo vaak mogelijk de stuipen op het lijf zullen jagen!", aldus Briggs.

Op de gamepage van het spel hebben wij alvast enkele screenshots geplaatst, samen met een verzameling van alle nieuwsberichten die reeds rond Dead Space 2 verschenen zijn.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties