Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Is Ezio speelbaar in Soulcalibur V?

Daar lijkt het wel op.

Het wordt alsmaar waarschijnlijk dat Ezio, de hoofdrolspeler in Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood en het opkomende Assassin's Creed Revelations, een speelbaar personage wordt in fightgame Soulcalibur V.

Joystiq heeft van een anoniem persoon een foto gekregen van het 'character select' scherm van Soulcalibur V. Op die foto zien we duidelijk Ezio Auditore staan.

Natuurlijk kan het nog altijd om een vervalsing gaan maar de toevoeging van Ezio zou ons helemaal niet verbazen. De Soulcalibur-reeks heeft in het verleden al heel wat personages te gast gehad uit andere franchises en Ezio zou hier zeker al beter op zijn plaats zijn dan Yoda en Darth Vader in Soulcalibur IV.

Op 21 oktober zou Bandai Namco, de maker van het spel, normaal gezien een eerste gastpersonage bekend maken. We zullen dus snel weten of Ezio het wel of niet zal opnemen tegen bekende personages als Ivy, Siegfried en Mitsurugi.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Soulcalibur 5

PS3, Xbox 360

Related topics
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties