Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Is Apex Legends binnenkort meer dan enkel een Battle Royale?

Respawn Entertainment licht een tipje van de sluier.

In een interview met onze internationale zustersite heeft Respawn Entertainment-topman Chad Grenier meer uitleg gegeven over de toekomst van Apex Legends. Zo is het volgens Grenier niet uitgesloten dat die game in de toekomst meer zal zijn dan enkel een Battle Royale.

"We hebben intussen een uitgebreid rooster van helden waar de fans verzot op zijn. We zoeken dan ook naar andere manieren om die helden te gebruiken. We hebben nu al heel wat tijdelijke modi, dat is alvast een goed startpunt", aldus Grenier. Wat de toekomst brengt voor Apex Legends blijft dus onduidelijk, maar mogelijk krijgt de game nieuwe PVP- of PVE-modi.

Daarnaast had Grenier nog enkele interessante onthullingen. Zo heeft de ontwikkelaar nu al een roadmap voor de nieuwe content tot en met seizoen 12 van de game, terwijl het zevende seizoen pas later deze week van start gaat. Ook onthulde de ontwikkelaar dat de Olympus-map oorspronkelijk bedoel was voor het gecancelde Titanfall 3.

Ook op het vlak van beschikbare platformen breidt Apex Legends overigens uit. Vanaf deze week is Apex Legends speelbaar via Steam. Volgend jaar komt daar ook een versie voor de Switch bij.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties