Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Is 50 Cent betrokken bij de ontwikkeling van GTA 6?

"Dit is groter dan KRACHT, geloof me."

Via een cryptische post op Instagram laat rapper 50 Cent uitschijnen dat hij bij een project rond Grand Theft Auto is betrokken. In de post staat namelijk het logo van Vice City.

Er doen al jaren geruchten de ronde dat GTA 6 zich in Vice City afspeelt. Mogelijk is 50 Cent dus betrokken bij die game. Hij zou bijvoorbeeld muziek voor de game kunnen maken, maar ook een rol in de game zelf is niet uitgesloten. Eerder kreeg mede-rapper Dr Dre immers al een rol in GTA Online.

Het is echter ook mogelijk dat de rapper betrokken is bij een serie die gebaseerd is op GTA. De afgelopen jaren is 50 Cent immers meer gaan focussen op zijn acteercarrière. Zo speelde hij mee in de serie Power.

In zijn post op Instagram laat 50 Cent nog weten dat "deze shit groter is dan KRACHT". Hij belooft later meer uitleg te geven. Wanneer dat is, is nog compleet onduidelijk. Volgens insiders staat de GTA 6 release pas voor 2025 gepland.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

50 Cent: Blood on the Sand

PS3, Xbox 360

Grand Theft Auto 6

PS5, Xbox Series X/S

See 1 more
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties