Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Iron Maiden-mascotte Eddie komt naar Dead by Daylight

Hopelijk ben je niet bang van het donker.

Behaviour Interactive en metalband Iron Maiden kondigen aan dat er een nieuwe outfit collection naar Dead by Daylight komt. Het pakket is volledig gebaseerd op Eddie, de mascotte van van Britse band.

De collectie geeft je toegang tot unieke outfits voor The Dredge, The Doctor, The Deathslinger en The Oni. Elke outfit is gebaseerd op één van de varianten van Eddie die ooit op een albumhoes van Iron Maiden stond.

Bekijk op YouTube

De survivors in de game kun je dan weer een Iron Maiden t-shirt aantrekken alvorens hen de arena in te sturen. Wie het pakket koopt, kan in de match lobby ook naar het Iron Maiden-nummer Fear of the Dark luisteren.

Er is nog goed nieuws voor Dead by Daylight-spelers, want op 12 maart komt het nieuwe Chapter genaamd All Things Wicked uit. Het nieuwe hoofdstuk voegt een nieuwe killer genaamd The Unknown en een nieuwe survivor genaamd Sable Ward toe. Je kunt beide personages onder andere op de nieuwe Greenville Square-map uitproberen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dead by Daylight

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties