Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

iPad 3 wordt op 7 maart getoond

Apple bevestigd speciaal evenement.

Apple zal naar alle waarschijnlijkheid de iPad 3 tonen op een evenement dat ze houden op 7 maart.

Officieel bestaat de iPad 3 niet eens maar iedereen weet dat ie eraan zit te komen. Tevens organiseert Apple niet zomaar een evenement en komt de timing overeen met de vorige iPad-bekendmakingen. Het evenement gaat ook door op dezelfde plek, het Yerba Buena Center, als waar de iPad 2 werd getoond vorig jaar.

Misschien de meest duidelijke hint is de uitnodiging die Apple verstuurde. Daar staat een iPad op met de woorden "We hebben iets dat je echt moet zien. En aanraken." Ra ra ra.

Het gerucht gaat al een tijdje rond dat de iPad 3 een scherm zou krijgen met een hogere resolutie en meer pixels per inch. Ook zou de prijs 80 euro verhoogd worden. Naar ware traditie heeft Apple natuurlijk nog geen commentaar gegeven op die geruchten. We zullen het weten over een dikke week.

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties