Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

iOS-versie Borderlands 31 oktober beschikbaar

Nu ook Wub Wub op je iPad of iPhone

De Borderlands-ervaring is na 31 oktober niet meer exclusief voor de pc en consoles. Die datum verschijnt namelijk Borderlands Legends in de App Store voor de iPhone en iPad.

Net als de bij de grote broer op pc en spelcomputers heeft de speler ook hier de keuze uit vier personages. Het zijn dezelfde personages als in de eerste Borderlands. In de iOS-versie speel je met een camerastandpunt van boven het speelveld. Het is bedoeling om golven van bekende vijanden van de planeet Pandora af te schieten. Dit gebeurt volgens het voor de franchise zo kenmerkende shoot & loot principe.

Borderlands Legends verschijnt 31 oktober op iOS

2K Games belooft intuïtieve touchbesturing en goede interface, waardoor zowel de gameplay als de inventaris en skilltrees precies werken zoals je zou willen.

De iPhone-versie zal $4,99 kosten en de iPad-variant kun je eind oktober downloaden voor $6,99.

Over de auteur
Thomas Mak avatar

Thomas Mak

Editor Eurogamer Benelux

Thomas is een gamer met een lichte identiteitscrisis. Hij speelt het liefst een point and click adventure om daarna verder te gaan met een sportgame. Vervolgens schuift hij een singleplayer shooter in zijn 360 om de dag of te sluiten met een action-adventure met rpg elementen. Thomas speelt alles, behalve een Japanse rpg. Tsja, je moet ergens een grens trekken.

Reacties