Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

IO Interactive onthult alle Hitman 3 locaties

Een reis rond de wereld.

IO Interactive heeft in een blogpost de resterende locaties in Hitman 3 onthuld. Eerder was al geweten dat je in de game naar Chongqing, Dartmoor en Dubai trekt. Daar komen nu ook Berlijn (Duitsland), Carpathian Mountains (Roemenië) en Mendoza (Argentinië) bij.

In Berlijn verkent Agent 47 het Duitse nachtleven met onder andere een rave party. Mendoza is de voorlaatste missie in de game en bevat rutsgevende landschappen vol wijngaarden. In de laatste missie trek je naar de Carpathian Mountains. Over die laatste missie onthult IO Interactive voorlopig nog geen details.

Je hoeft in elk geval niet lang meer te wachten om met Hitman 3 aan de slag te gaan. De game komt immers op 20 januari uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Op de PlayStation 4 heb je bovendien ook de mogelijkheid om Hitman 3 in VR te spelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Hitman 3

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties