Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

IO Interactive hint naar Kane & Lynch 3

Vacature verklapt alweer het nieuws.

Een vacature op de website van developer IO Interactive hint ernaar dat er een nieuw deel in de Kane & Lynch-franchise in de maak is. De vacature luidt dat het bedrijf op zoek is naar 'senior programmers voor een onaangekondigde 3rd person game met veel coöperatieve multiplayer elementen'. Hmmmm.

Ben je geïnteresseerd in de job? Dan moet je er vooral voor zorgen dat je goed bent in het identificeren van problemen met huidge problemen in multiplayer technologie en goede oplossingen kunnen voorstellen. Ook moet je een krak zijn in het adviseren van het team.

Kane & Lynch 2 deed het niet al te best. Toch is het niet verwonderlijk dat er een derde deel aan zit te komen. Square Enix-man Ian Livingstone zei vorig jaar nog dat ze niet van plan waren de franchise te begraven.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen