Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Insomniac: 'Er is veel te doen in de open wereld van Spider-Man'

Fisk Bases, Black Cat Stakeouts en nog meer.

Volgens regisseur Bryan Intihar is er 'veel te doen' in de open wereld van Spider-Man. New York staat immers bekend als 'de stad die nooit slaapt'.

Naast het hoofdverhaal, zijn er verschillende nevenactiviteiten om je mee bezig te houden. Zo kom je onderweg allerlei misdaden tegen die je halt kunt toeroepen. Denk daarbij aan een drugsdeal, een bankoverval of een politieachtervolging.

Wilson "Kingpin" Fisk mag dan in het begin van de game gearresteerd zijn, dat betekent niet dat zijn imperium gelijk is opgedoekt. In de stad vind je zogenoemde Fisk Bases die je mag oprollen. Intihar beschrijft het als 'gevechtsuitdagingen' die telkens veranderen.

Er zijn ook verschillende zijverhalen. Felicia "Black Cat" Hardy daagt je uit verstopte katten in te vinden om zo haar plannen te ontrafelen. De Spider-Man schurk Taskmaster heeft onder andere bommen achtergelaten die jij op tijd moet ontmantelen terwijl hij stiekem toekijkt.

Harry Osborn is in Europa, maar heeft je gevraagd verschillende Oscorp Research Stations te controleren. Zo moet je binnen een bepaalde tijd door vervuilde wolken slingeren om monsters te nemen. Ondertussen wordt de relatie tussen Peter en Harry verder uitgediept.

Tot slot kun je oude rugzakken van Peter terugvinden. In de game is Peter al een lange tijd actief als Spider-Man. Iedere rugzak geeft meer over zijn achtergrond prijs en er is speciaal dialoog ingesproken die over de inhoud vertelt.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Spider-Man release, gameplay en alles wat we weten.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties