Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Insomniac: 'De persoon Peter Parker staat centraal in Spider-Man'

Een nieuw verhaal met een originele insteek.

De persoon Peter Parker staat volgens Insomniac Games centraal in Spider-Man. De game vertelt een 'nieuw verhaal' met een 'originele' insteek.

Daarvoor werkt de studio samen met Marvel-schrijver Christos Gage. Hij geeft aan dat in de beste verhalen 'de werelden van Spider-Man en Peter Parker botsen'. In de game speel je dan ook regelmatig als Peter Parker.

Er is een groot contrast tussen Parker en zijn alter ego. Spider-Man is zelfverzekerd en spuwt oneliners terwijl Parker moeilijk uit zijn woorden komt. Daarnaast heeft Spider-Man zijn krachten goed onder controle terwijl Parker worstelt met zijn dubbelleven en financiën.

Kernelementen van de serie blijven behouden, maar door de insteek is er wel wat veranderd. Parker werkt als wetenschapper en Mary Jane is een onderzoeksjournalist bij de Daily Bugle. Ze helpt Spider-Man in plaats van alleen een simpele 'love interest' zijn.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Spider-Man release, gameplay en alles wat we weten.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties