Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition aangekondigd

Komt ook naar pc, PlayStation 4 en Vita, niet naar Wii U.

Uitgever Warner Bros. Interactive kondigt de Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition aan. Deze bevat de originele game en alle beschikbare downloadbare uitbreidingen voor €59,99 en komt op 29 november uit.

Net als het origineel komt de Ultimate Edition naar de PlayStation 3 en de Xbox 360, maar daarnaast ook naar de pc, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Een Wii U-versie is niet genoemd, daar waar Injustice: Gods Among Us zelf wel op de Wii U verkrijgbaar is.

De downloadbare uitbreidingen bestaan voornamelijk uit extra personages, zoals Lobo, Batgirl, General Zod, Martian Manhunter, Zatanna en Mortal Kombat's Scorpion. Daarbij zijn er 60 S.T.A.R. Labs Missions te spelen en 40 extra skins te vinden.

Met de PlayStation 4-versie van de Ultimate Edition heb je de mogelijkheid video op te nemen en te delen, of om wedstrijden live te streamen. Op PS4 is de vechtgame in ontwikkeling bij High Voltage, die ook de pc-overzetting doet.

De PlayStation Vita-variant wordt gemaakt door Armature Studio, de ontwikkelaar die ook werkt aan Batman: Arkham Origins Blackgate. Spelers kunnen op de handheld zowel lokaal als via Wi-Fi multiplayer spelen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties