Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Injustice: Gods Among Us krijgt Blackest Night DLC

Zombie Batman!

De Duitse Amazon heeft de eerste DLC voor DC-comics fighter Injustice: Gods Among Us verklapt. De game zou een uitbreiding krijgen gebaseerd op de Blackest Night comics. Fans weten wat dat betekent: zombie superhelden!

Op de pagina in kwestie staat een korte (Duitse) beschrijving, enkele screenshots en onderstaande trailer. Momenteel is de DLC een exclusieve Amazon pre-order bonus, maar in het verleden is al vaak gebleken dat de rest van de wereld uiteindelijk ook zijn handen zal kunnen leggen op de ondode extra's.

In de Blackest Night comics brengt het Black Lantern Corps zo goed als elke overleden superheld terug naar de wereld der kloppende harten. Denk dus aan zombie versies van onder meer Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, en ga zo maar door. Deze jongens ga je dus waarschijnlijk ook terugzien in het lijstje van strijders in Injustice: Gods Among Us.

Vanaf 19 april kan je met de fighter aan de slag op Xbox 360, PS3 en Wii U.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties