Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Injustice 2 trailer toont The Teenage Mutant Ninja Turtles gameplay

Pizza time!

NetherRealm Studios toont in een Injustice 2 trailer The Teenage Mutant Ninja Turtles gameplay. Zowel Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael demonsteren ieder hun unieke vaardigheden.

Je uitrusting bepaalt met welke schildpad je aan de slag mag. Kies je bijvoorbeeld voor zwaarden, dan speel je automatisch met Leonardo. Voor de multiplayer is er geen uitrusting beschikbaar, waardoor je vooraf zelf kiest met welke schildpad je speelt.

Naast de unieke vaardigheden van iedere schildpad, kun je tijdens een wedstrijd ook gebruik maken van assists om je tegenstander aan te pakken. In de trailer zijn meerdere assists te zien. Tot slot is er nog een speciale aanval waarbij het geheel team betrokken is.

De schildpadden vormen samen met The Atom en Enchantress de inhoud van de Injustice 2 - Fighter Pack 3 DLC. The Atom was reeds beschikbaar voor eigenaren van de Fighter Pack 3 DLC of de Injustice 2 Ultimate Edition.

Op 13 februari komen alle personages van de Injustice - Fighter Pack 3 DLC uit. De uitbreiding is reeds voor 19.99 euro te koop. Vanaf 20 februari zijn The Atom, Enchantress en The Teenage Mutant Ninja Turtles ook los beschikbaar voor 9,99 euro.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties