Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Injustice 2 microtransacties onthuld

Geld voor je looks en power level.

Injustice 2 krijgt een nieuw betaalmiddel. Dat heeft ontwikkelaar NetherRealm bevestigd. De nieuwe valuta heet Source Crystals, en moet met echt geld aangekocht worden.

Spelers kunnen de Source Crystals aan drie dingen uitgeven: Premiere Skins, Shaders voor bestaande skins en Transform Gear. Spelers kunnen met deze valuta alleen deze cosmetische artikelen kopen.

Premiere Skins zijn volledig nieuwe modellen voor bestaande personages. Ze veranderen het uiterlijk en de stem van het personage. Shaders zijn kleurvariaties voor de kostuums en wapens.

Met Transform Gear is het mogelijk een wapen in een ander wapen te veranderen terwijl de stats behouden blijven.

"We hechten waarde aan de community en we willen vooral eerlijk zijn; er zit geen pay-to-win model in Injustice 2," laat Ontwikkelaar NetherRealm weten. De studio benadrukt dat de Source Crystals vooral gebruikt kunnen worden om tijd te besparen.

Met behulp van de Source Crystals is het mogelijk voor een speler met een personage van level twintig een ander personage ook naar dit niveau te tillen. "Dit is echter compleet optioneel en zal geen invloed hebben op de gameplay en spelersprogressie," laat NetherRealm weten.

De Source Crystals zijn op de dag van de Injustice 2 release beschikbaar. De game komt op 16 mei uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Er is meer nieuws over Injustice 2. Zo werd onlangs DC Comics-held Firestorm in Injustice 2 onthuld.

Over de auteur
Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Reacties