Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Inhoud World of Final Fantasy Collector's en Day One Editions onthuld

Met pop-up boek, art book, soundtrack en drie figuurtjes.

De inhoud van de World of Final Fantasy Collector's Edition en Day One Edition is onthuld. Beide uitvoeringen zijn te zien op de Square Enix webwinkel.

De meest uitvoerige versie is de Collector's Edition en die komt enkel voor de PlayStation 4 uit. De uitgave heeft een pop-up boek als hoes. Zodra je die openslaat tonen driedimensionele papieren beeldjes scènes uit de role-playing game.

Ook krijg je minifiguurtjes van Cloud (Final Fantasy 7), Squal (Final Fantasy 8) en Lightning (Final Fantasy 13). Die figuurtjes hebben hetzelfde chibi-uiterlijk als ze in de game hebben.

Ten slotte bevat de Collector's Edition een art book van tachtig pagina's, een soundtrack met twintig nummers, de game en downloadable content codes voor een Sephiroth summon, Glow Moogle, witte chocobo, rode Bonnetberry en Japanse in-game stemmen.

De Day One Edition komt uit voor zowel de PlayStation 4 en PlayStation Vita. Die versie bevat dezelfde DLC als de Collector's Edition. Square Enix heeft ook een Limited Edition voor beide platformen aangekondigd die een kleiner art book en de extra DLC bevat. Die Limited Edition lanceert echter enkel in Noord-Amerika.

Vorige maand onthulde Square Enix de World of Final Fantasy releasedatum. De game lanceert op de PlayStation 4 en PlayStation Vita.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

World of Final Fantasy

PS4, PlayStation Vita, PC

Related topics
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties