Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Inhoud van de Mario + Rabbids Sparks of Hope Season Pass bekend

Rayman maakt eind 2023 zijn intrede.

Ubisoft onthult de inhoud van de Mario + Rabbids Sparks of Hope Season Pass. Die bevat in totaal drie DLC's die in de loop van 2023 beschikbaar zijn.

De eerste DLC heet The Tower of Doooom en komt "begin 2023" uit. In die uitbreiding ontmoeten Mario, Rabbid Peach en de anderen Madame Bwahstrella. Zij geeft hen de opdracht om de top van een multidimensionale toren van vijanden te ontdoen om haar vriend Spawny te redden. The Tower of Doooom introduceert een nieuwe modus waarin je via "erg strategische" gevechten de top van de toren bereikt.

In het midden van 2023 komt de tweede uitbreiding uit. Daarin reis je naar een nieuwe, naamloze planeet, verken je meer omgevingen, ontmoet je extra personages, achterhaal je geheimen en neem je het op tegen nieuwe vijanden.

DLC 3 komt eind 2023 uit. Daarin slaan een speelbare Rayman, Rabbid Peach en Rabbid Mario de handen in elkaar en verkennen ze een "nieuwe mysterieuze plek".

Ubisoft laat weten dat de eerste DLC enkel beschikbaar is via de Sparks of Hope Season Pass, maar dat de twee volgende uitbreidingen wel afzonderlijk verkocht worden.

Wie nog twijfelt om de bovenstaande game in huis te halen of gewoon graag onze mening erover wil weten, klikt best eens door naar de Mario + Rabbids Sparks of Hope review van Michiel.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties