Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Inhoud Star Wars Battlefront 2 beta bekend

(Sterren)stof tot nadenken.

Electronic Arts maakt bekend dat de open bèta van Star Wars Battlefront 2 van 6 tot en met 9 oktober plaatsvindt. Wie de game van tevoren bestelt, krijgt op 4 oktober toegang tot de servers.

In de bèta speel je de Galactic Assault-modus op Naboo. Je kunt in de modus gebruik maken van facties en voertuigen uit de Star Wars prequels. Je krijgt toegang tot vier van de klassen in de game: Heavy Troopers, Assault Troopers, Specialists en Officers.

Tijdens de bèta is het eveneens mogelijk om de Starfighter Assault-modus uit te proberen. Veel details hierover zijn nog niet bekend, enkel dat het 'een gevecht met meerdere fasen ten tijde van de originele trilogie' betreft.

Star Wars Battlefront 2 lanceert op 17 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vorige week lekte er al informatie over de Star Wars Battlefront 2 heroes.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties