Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Inhoud Limited Collector's Edition Halo 5: Guardians bekend

Ook 'gewone' Limited Edition te bestellen.

Microsoft maakt bekend dat er zowel een Limited Edition als een Limited Collector's Edition van Halo 5: Guardians op de markt komt. Beide zijn vanaf vandaag alvast te bestellen.

De Limited Edition kost 100 dollar en bevat Halo: The Fall of Reach - Animated Series, een Guardian-modelbouwfiguurtje van Metal Earth, Spartan Locke's Classified Orders, dossiers van Blue Team en Fireteam Osiris en 14 dagen Xbox Live Gold. De game zelf zit in een SteelBook met Spartan-thema.

De Limited Collector's Edition kost 250 dollar en bevat dezelfde inhoud, naast een 'standbeeld' dat ontworpen is door 343 Industries. Ook de Warzone REQ Bundle maakt er deel van uit, bestaande uit veertien Premium Requisition packs die te gebruiken zijn in de Warzone-modus van Halo 5: Guardians.

Microsoft opende zijn E3-persconferentie met de game en toonde daar de eerste singleplayer-gameplay van Halo 5.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties