Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Inhoud Ghost Recon: Wildlands Season Pass bekend

Ook PvP-modus voor de game aangekondigd.

Ubisoft maakt de inhoud bekend van de Season Pass voor Ghost Recon: Wildlands. De bundel geeft toegang tot onder andere twee uitbreidingen, extra missies en een XP-boost.

De Season Pass bevat de twee uitbreidingspaketten voor de game, 'Narco Road' en 'Fallen Ghosts'. Deze uitbreidingen voegen onder andere nieuwe missies, wapens en voertuigen toe aan de game. Eigenaars van de Season Pass krijgen bovendien een week eerder toegang tot de content.

Daarnaast bevat de Season Pass onder andere exclusieve thema-uitrustingen, XP-boosts en extra missies voor de basisgame.

Ten slotte kondigt Ubisoft ook een PVP-modus aan voor de game. In deze modus nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op. De uitgever biedt de PVP-modus als gratis update voor alle spelers aan.

De game lanceert op 7 maart. Een prijs voor de Season Pass is nog niet bekend. Hier lees je alvast nog eens een overzicht met Ghost Recon: Wildlands informatie.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties