Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Inhoud Fornite Chapter 3 Season 3 Battle Pass onthuld

Met Darth Vader.

Epic Games heeft de volledige inhoud van de Fornite Chapter 3 Season 3 Battle Pass onthuld via een gameplaytrailer.

Wie de Season Pass koopt, krijgt in Fortnite toegang tot de eerder aangekondigde Darth Vader, speelt Evie onmiddelijk vrij en verzamelt gaandeweg de onderstaande personages:

  • Snap
  • Adira
  • Stormfarer
  • Malik
  • Sabina

Later in Fornite Chapter 3 Season 3 kunnen Battle Pass-eigenaars ook Indiana Jones ontgrendelen en kunnen ze de Snap Outfit voltooien door Snap Quests te voltooien. Telkens wanneer je zo'n missie voltooit, beloont de game je met een van Snap zijn lichaamsdelen.

Eenmaal je alle onderdelen hebt ontgrendeld, kun je verscheidene combinaties maken door hoofden, armen, benen en bovenlichamen met elkaar te combineren. Hoeveel onderdelen je in totaal kunt verzamelen, is op dit moment onduidelijk.

Naast de battle pass onthulde Epic Games eerder ook Fornite Chapter 3 Season 3 en kom je op onze website te weten hoe je Fortnite op iPhone en Android speelt via Xbox Cloud Gaming.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties