Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Inhoud For Honor Season Pass bekend

Nieuwe heroes, outfits en meer.

Ubisoft maakt de inhoud van de For Honor Season Pass bekend.

Voor 40 euro krijg je een week eerder toegang tot zes nieuwe heroes. Daarnaast geeft het pakket toegang tot elite outfits voor de personages en een Day One War Pack.

Dit pakket bevat een sunbeam-effect voor emotes, drie emblemen, drie scavenger crates en een Champion status van 30 dagen. Dit laatste geeft extra XP voor crafting, meer loot aan het einde van een match en de mogelijkheid om XP boosts aan vrienden te geven.

Ten slotte laat de ontwikkelaar weten dat er meer maps, modi en gear naar de game komen. Ubisoft benadrukt dat het hier om gratis downloadbare content gaat. Season Pass bezitters krijgen soms eerder toegang tot deze content.

For Honor komt op 14 februari naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In de For Honor Preview van Bruce lees je over zijn ervaringen in de closed bèta.

Meer over For Honor weten? Lees dan ons uitgebreid overzicht van alle For Honor informatie die tot nu toe bekend is.

Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties