Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Inhoud For Honor alfa bekend

Drie multiplayer maps, vijf speelbare personages en meer.

Uitgever Ubisoft maakt de inhoud van de For Honor gesloten alfa bekend. De alfa bevat drie multiplayer modi en maps, vijf speelbare personages en een progressie-systeem.

Het doel van de alfa is om feedback te verzamelen en de stabiliteit te testen. Drie van de vijf multiplayer modi zijn beschikbaar in de alfa. De modi zijn Duel (1v1), Brawl (2v2) en Dominion (4v4).

Iedere modus heeft een eigen map. Alle facties (Knight, Viking en Samoerai) zijn speelbaar. Je kunt aan de slag met de helden Kensei, Orochi en Warden. Daarnaast zijn er ook twee nieuwe helden beschikbaar, namelijk de Conquerer en de Beserker.

Iedere held heeft unieke vaardigheden, wapens en bepantsering. Er kan ook uit verschillende vechtstijlen worden gekozen. Dankzij het progressie-systeem van de game zijn de helden ook volledig aan te passen.

For Honor komt op 14 februari 2017 uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Bert zijn For Honor preview lees je meer over de game.

Meer over For Honor weten? Lees dan ons uitgebreid overzicht van alle For Honor informatie die tot nu toe bekend is.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties