Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Inhoud Final Fantasy 15 Holiday Pack DLC bekend

Update brengt ook gratis New Game Plus-modus.

De inhoud van de Final Fantasy 15 Holiday Pack downloadbare content is bekend.

De DLC krijgt een betaalde en gratis uitgave. Spelers met de Season Pass krijgen toegang tot de Holiday Pack+. Zonder Season Pass biedt Square Enix de Holiday Pack aan.

De Holiday Pack+ bevat de Protection Ring, Command en Phantom Boosters voor Noctis, twee nieuwe tracks, een Key of Fortune, Stamina Anchor en nieuwe fotolijsten. Ook ontvang je een kaartje voor de Mog Choco Carnival, een kermis die eind januari wordt geïntroduceerd.

Het gratis Holiday Pack bevat de Level Stopper, een nieuw nummer, een shirt voor Noctis en ook een ticket voor de kermis. Season Pass-bezitters krijgen tevens inhoud van bovenstaande pakket.

De DLC patch introduceert ook een New Game Plus-modus. Zodra je Final Fantasy 15 hebt uitgespeeld, krijg je de mogelijkheid om de game opnieuw te starten met al je behaalde items en vaardigheden.

Er worden meer uitbreidingen voor de game uitgebracht. Zo krijgt Final Fantasy 15 multiplayer DLC. Onlangs is ook de Final Fantasy 15 Episode Gladiolus DLC onthuld. Lees de Final Fantasy 15 review op de site.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties