Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Inhoud Fable III gaat shockeren

Molyneux: "Sommigen gaan niet blij zijn!"

Wat zien we Peter Molyneux toch graag opduiken in het nieuws! Wanneer de man zijn mond opentrekt komen er altijd leuke quotes uitgevlogen die hem al dan niet in de toekomst nog zullen achtervolgen. Vandaag geeft hij wat informatie prijs over Fable III, een game die deze week nog voorgesteld zal worden op het X10-event van Microsoft in San Francisco.

"Er gaan heel wat mensen zijn die op hun tenen getrapt zullen worden door Fable III. Er gaan grote dingen gebeuren binnen de reeks, zelfs groter dan je je kunt voorstellen. Het publiek zal overstuur zijn," vertelde Molyneux in een interview.

De man geeft zelf toe dat hij bang is om bepaalde informatie rond Fable III uit de doeken te doen. "Maar toch ben ik er zeker van dat we de juiste beslissing rond het spel genomen hebben," stelt Molyneux ons - en waarschijnlijk ook zichzelf - gerust.

Vorig jaar kwamen we tijdens de GamesCom onder andere te weten dat Fable III zich zal afspelen in een industrieel tijdperk. Verder was de informatie nog wat schaars, maar toch hebben wij al een redelijk extensieve preview van de game online staan.

Binnen enkele dagen laten we jullie weten wat Molyneux op de X10 precies te vertellen had.

Getagged als

Reacties