Skip to main content

Inhoud Diablo 3: Reaper of Souls gelekt

Data van de hele uitbreiding verschijnt online.

Enkele fans hebben hun handen gekregen op Blizzard's interne testversie van Diablo 3's eerste uitbreiding Reaper of Souls. Na wat uurtjes intensieve data mining, staat zo goed als het hele spel online. Opgelet, spoilers zullen volgen.

Met de uitbreiding voegt Blizzard een ladder- en guildsysteem toe. Ook krijgt de game een adventure mode waarin je bounties worden voorgelegd die je mag opjagen. In deze modus gooit men alle verhaalelementen overboord. Zo moet je geen ellenlange speeches van Deckard Cain meer aanhoren.

De nieuwe vijfde act bevat meer dan 100 nieuwe quests en een trial modus. Ook het personage Gheed maakt zijn opwachting in deze uitbreiding. Hij laat je toe om de portalen van Treasure Goblins open te houden en hen te achtervolgen naar hun wereld vol goud en schatten.

Al deze data en meer kan je op de fora van DiabloFans vinden. Daar vind je zelfs filmpjes zoals de animaties van de nieuwe Crusader klasse en zelfs de cutscene aan het einde van de RPG. Ook de bazen en alle monsters staan er tentoongesteld. Betreden op eigen risico, dus!

We hebben echter ook alle info over Reaper of Souls die via officiële kanalen werd verspreid.

Bekijk op YouTube

Read this next