Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Inhoud Collector's Edition Just Cause 3 zelf te bepalen

Stemmen op steelbook, standbeeldje of RC Copter?

Uitgever Square Enix laat je zelf de inhoud van de Just Cause 3 Collector's Edition bepalen. Op de officiële Just Cause 3-website kies je drie voorwerpen die je dan nog volgens voorkeur ordent.

Je hebt de keuze uit onder andere een klein kunstboek of steelbook, een rugzak, een kaart van Medici of een replica van een enterhaak. Daarnaast vind je een standbeeldje dat ook als puzzel dient, een RC Copter, drie verschillende diorama's, een beeldje van Rico of miniatuurvoertuigen.

Volgens Square Enix geven de afbeeldingen je slechts een idee van het eindproduct dat je in de Collector's Edition vindt.

Een eerste trailer van Just Cause 3 toont een wingsuit. De game komt eind dit jaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties