Skip to main content

Inhoud Battlefield 4 DLC Dragon's Teeth toegelicht

Nieuwe maps, wapens en meer.

Ontwikkelaar DICE doet de inhoud van de volgende downloadbare uitbreiding voor Battlefield 4 uit de doeken. Dragon's Teeth bevat vier maps, vijf wapens, een gadget, een Battle pickup, een nieuwe gamemodus en nieuwe 'assignments.'

Alle nieuwe arena's hebben een Aziatisch thema. Sunken Dragon speelt zich af op een drijvend restaurant. Door het water hieronder weg te pompen komen er nieuwe aanvalsroutes beschikbaar. Propaganda doet je daarnaast strijden tussen grijze appartementsblokken.

Pearl Market krioelt van de kleine weggetjes waar je langs meerdere kanten beschoten wordt. Tot slot brengt Lumphini Garden boten naar het strijdveld, dat zich situeert in een park met grote kanalen.

Ook krijg je een schild dat kogels tegenhoudt en mag je met de R.A.W.R. aan de slag. Dat is op een afstand te besturen voertuig met zware bepantsering. De uitbreiding voegt ook de Chain Link modus toe. Hierin link je veroverde punten op de map aan elkaar om te zegevieren.

Over de vijf nieuwe wapens en de tien nieuwe assignments zijn nog geen details bekend.

Dragon's Teeth is de vierde uitbreiding voor Battlefield 4 en maakt deel uit van Battlefield Premium. De uitbreiding wordt ergens in de zomerperiode gelanceerd. Hierna volgt nog één laatste uitbreiding voor Battlefield 4: Final Stand.

Read this next