Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Informatie over InFamous 2

"Cole wil super-superheld worden in deel 2."

Het is bijna niet te geloven, maar midden oktober 2009 kregen we reeds via Twitter het eerst nieuwsfeit te horen dat Sony aan het werken was aan InFamous 2. Er was toen echter nog niets officieel, maar die tijden zijn achter de rug. Vandaag laat ontwikkelaar Sucker Punch - via Game Informer - namelijk de eerste details los rond het tweede deel.

InFamous 2 zal in de stad New Marais plaatsvinden, wat een fictionele uitbeelding van New Orleans is. Het hoofdpersonage uit het eerste deel, Cole, keert terug en is op geen enkel vlak ouder geworden. Wel zou hij er anders uit gaan zien, terwijl ook zijn stem gedaan wordt door een andere acteur. Cole zijn doel in deeltje twee is het transformeren richting een "super-superheld" zodat hij 'een beest' kan verslaan. Om dit te doen zal hij de krachten die hij vergaarde in het eerste deel sterker moeten maken, wat eveneens wilt zeggen dat hij verder zal gaan dan enkel het gebruik van elektriciteit. Toch zal Cole vooral een hooggespannen superheld blijven, verzekerde Sucker Punch ons.

Andere details zijn dat InFamous 2 uitgerust zal zijn met echte tussenfilmpjes, samen met de bekende stripverhaal segmenten bekend uit het eerste deel. Gebouwen kunnen beklommen worden, al zul je daken en hoger gelegen gebieden deze keer moeten bereiken door gebruik te maken van objecten. Als laatste wou de ontwikkelaar nog graag kwijt dat er binnen de stad waar we spelen veel meer te beleven valt dan dat in het origineel het geval was

Wanneer InFamous 2 verschijnt komen we waarschijnlijk binnen een week te weten, wanneer Sony het spel laat zien op haar eigen E3-persconferentie.

Getagged als

Reacties