Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

inFamous strip onderweg

Volgt de Sucker Punch traditie.

Ontwikkelaar Sucker Punch en DC Comics slaan de handen in elkaar voor een inFamous stripboek dat als overgang moet dienen voor Cole McGrath's verhaal van deel één op deel twee. Het boek zal geschreven worden door William Harms, geïllustreerd door Eric Nguyen, en zal in totaal zes uitgaves omvatten.

Na Cole's revelatie op het einde van de eerste game, zal de strip dieper ingaan op zijn verhuis van Empire City (inFmaous' versie van New York City) naar New Marais (ofwel Ne Orleans) om allerlei vreemde mutanten de bevechten en voor te bereiden op... Wel, je zou eerst de originele game moeten gespeeld hebben.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat Sucker Punch iets doet met het strip medium. Eerder al werd er een strip uitgebracht omtrent Sly Cooper, dat het gat tussen de eerste twee delen dichtte en meteen wat achtergrond informatie bood over Sly en Carmelita. Perfect voor zij die onlangs de Sly Collection opgepikt hebben. Je kunt de eerste strip trouwens gratis hier downloaden (rechterkant, 'Sly Cooper Comics').

inFamous 2 staat gepland voor 2011.

Getagged als
Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties