Skip to main content

Grote patch voor inFamous: Second Son uitgebracht

Voegt vijf uur aan bonusmissies toe.

inFamous: Second Son krijgt op de eerste dag van de verschijning een aanzienlijke patch. Naast het verhelpen van enkele technische foutjes, voegt ontwikkelaar Sucker Punch ook negentien nieuwe zijmissies toe aan de PlayStation 4-exclusieve game.

De missies in kwestie vormen een verhaallijn genaamd 'Paper Trail' en zijn gelinkt aan de Enjoy Your Power-website van de game. Volgens de Europese PlayStation blog verschijnt er elke week een deel van het verhaal, en dit gespreid over zes weken. De extra missies dienen om het achtergrondverhaal van het inFamous-universum verder uit te bouwen.

Wie een pre-order plaatste voor inFamous: Second Son krijgt door de patch ook toegang tot de Cole's Legacy downloadable content (DLC). De uitbreiding is ook beschikbaar voor wie inFamous: Second Son digitaal koopt via het PlayStation Network.

De patch wijzigt eveneens de moeilijkheidsgraad en baasgevechten om een meer uitdagende ervaring te garanderen. Er zijn na de patch ook een groter aantal voetgangers in de stad. Ontwikkelaar Sucker Punch verhelpt via de patch ten slotte enkele bugs en grafische problemen.

InFamous: Second Son is sinds afgelopen vrijdag te koop. De patch is dan ook direct te downloaden, mocht je de game ondertussen al bezitten. De download is 300 MB groot.

Bekijk op YouTube

Read this next