Skip to main content

InFamous: Second Son krijgt fotomodus

Om de beste momenten spectaculairder te vangen.

Ontwikkelaar Sucker Punch voegt een fotomodus toe aan InFamous: Second Son. Deze maakt onderdeel uit van een patch, die de studio vandaag hoopt uit te brengen.

Eens de patch is geïnstalleerd, vind je de 'Photo Mode' in het optiemenu. Zodra je de functie aanzet, heb je voortaan de mogelijkheid de actie te pauzeren met de L3-knop. Een extra menu opent, van waaruit je onder andere speelt met camerahoeken, kleuren en 'depth of field.' Vervolgens is je creatie te delen via het Share-menu van de PlayStation 4.

De patch geeft je ook de mogelijkheid de HUD onzichtbaar te maken, zodat die niet in de weg zit van je screenshots. Los daarvan is de framerate voortaan vast te zetten op 30 frames per seconde. Na het uitspelen van de game kun je het tijdstip van de spelwereld bepalen, zodat je niet langer vastzit aan de standaardtijd waarop de game eindigt. De volledige lijst met aanpassingen vind je op de PlayStation Blog.

De game is sinds 21 maart exclusief uit voor de PlayStation 4. Lees de InFamous: Second Son review van Sander om zijn oordeel te checken of onze InFamous: Second Son guide wanneer je 'm reeds bezit maar wel wat hulp kunt gebruiken.

Bekijk op YouTube

Read this next