Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Infamous: Second Son Cole's Legacy DLC nu gratis beschikbaar in PlayStation Store

Cole's Legacy wordt ontrafeld.

Ontwikkelaar Sucker Punch meldt via Twitter dat de Cole's Legacy DLC voor Infamous: Second Son nu voor iedereen gratis te downloaden is via de PlayStation Store. De DLC is in bijna in alle regio's gratis, maar door enkele lokale restricties is het in bepaalde regio's toch mogelijk dat je een kleine bijdrage moet betalen.

Cole's Legacy speelt zich tussen de gebeurtenissen van Infamous 2 en Second Son af. In die laatste game moet protagonist Delsin Rowe de impact van de daden van hoofdpersonage Cole McGrath onderzoeken in New Marais. Voorheen kon je de DLC enkel krijgen als je de special edition van Infamous: Second Son pre-orderde.

Naast de bovenstaande DLC is ontwikkelaar Sucker Punch van plan om Fetch haar DUP outfit van Infamous: First Light opnieuw uit te brengen en voerde hij onderhoudswerken uit aan de Infamous 2 UGC-servers.

Naast de gratis Cole's Legacy DLC onthulde Sucker Punch eerder dat Ghost of Tsushima bijna 10 miljoen keer is verkocht

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties