Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

inFamous 2 komt in 2011

Nieuwe stad, Cole krijgt make-over.

Amerikaans gamesmagazine Game Informer heeft een dikke scoop te pakken gekregen. Ze mochten een eerste blik werpen op Sony's inFamous 2.

Allereerst weten ze ons te vertellen dat inFamous 2 volgend jaar in de rekken zal liggen. Een preciezere datum was nog niet voor handen. Wel hebben we meer details over het spel zelf. Zo zal je opnieuw spelen met Cole, de hoofdrolspeler uit de vorige game, maar developer Sucker Punch heeft hem wel een visuele make-over gegeven.

Ook zal je in inFamous 2 een nieuwe speeltuin krijgen. Empire City wordt ingeruild voor New Marais, een stad in het zuiden van de VS dat sterk geïnspireerd werd door New Orleans. De developer beschrijft de nieuwe stad als 'visueel en fysiek divers'. Ook krijgt Cole een aantal nieuwe superkrachten zoals een vortex dat tornado's creëert en waarmee de speler zelfs helikopters kan neerhalen.

Naar een multiplayermode werd gehint maar niets werd bevestigd. We zullen ongetwijfeld veel meer te weten komen over inFamous 2 op de persconferentie van Sony dinsdagavond onze tijd.

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties