Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Indiegala presenteert nieuwe Every Monday Bundle

Prijs grotendeels zelf te bepalen.

Indiegala biedt sinds vandaag een nieuwe Every Monday Bundle aan. Elke maandag komt er een nieuwe bundel uit met onafhankelijke games van kleine ontwikkelaars. Dit keer zijn dat Save the Furries, Sugar Cube, Words of Evil, Dwarf Tower, Luna en Basketball Pro Managament 2014.

De webshop bundelt indiegames tevens per thema, waarbij je grotendeels zelf de prijs mag bepalen. Betaal je meer dan het minimumbedrag, dan maak je vaak kans op extra games die later als verrassing beschikbaar worden gesteld.

Zo is er ook iedere vrijdag een nieuwe bundel, die momenteel bijvoorbeeld bestaat uit kleine horrorgames als Five Nights at Freddy's. De Hostile Reaction Bundle bevat dan weer actiegames en de Strategic Storm Bundle juist strategiegames.

Voor nog geen euro koop je nu ook de Blades of Janus Bundle. Daarvoor krijg je in ieder geval Betrayer terug, de zwart-wit-rood shooter van de makers van F.E.A.R. en No One Lives Forever. Twee andere games maken er tevens deels van uit, maar die zijn nog niet aangekondigd. Betaal je alvast 4,50 euro of meer, dan krijg je nog vier games. Waaronder het mysterieuze Mountain.

Buiten de bundels biedt Indiegala ook een meer traditionele webshop, waarin de prijzen vast staan. Hierin lopen kortingen soms op tot 80 á 90 procent.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties