Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Indie Royale Valentine's Bundle nu verkrijgbaar

Vier prima games voor een zacht prijsje.

Ben je nog geen slachtoffer van de indie bundle vermoeidheid en heb je nog een gaatje vrij op valentijnsdag? Dan hebben we goed nieuws: de nieuwe Indie Royale Valentine's Bundle is uit en bevat een aantal vurige titels die jouw romantische gamershart sneller zullen doen laten kloppen!

In het bizarre Zeno Clash raas je als een bezetene door een onaardse wereld vol oude legendes en rare tegenstanders. Deze explosieve first person brawler biedt je een heerlijke portie surrealiteit en mag niet gemist worden.

Hoard is een aanstekelijke game waarin je voor een keer niet de dappere ridder speelt die het drakennest bestormt maar zelf de kans krijgt om als gevaarlijke draak steden te teisteren, prinsessen te veroveren en schatten te verzamelen. Check vooral de toffe multiplayer!

Creepy monsters uit old school dungeons staan te trappelen om je op te vreten in Soulcaster II. Je zult flink moeten knokken en puzzelen tijdens deze nostalgische trip door het magische rijk van Avercia.

Het betoverende Lume is met liefde gemaakt: handgesneden poppetjes, prachtige kleuren en een heerlijke soundtrack dompelen je onder in een verrassende adventure waarin je op zoek gaat naar je wereldvreemde opa die al enkele dagen is verdwenen. De puzzels zijn soms wat omslachtig en de game is vrij kort maar Lume is verplichte kost voor indie fans!

Naast deze vier geweldige games (die op Steam en Desura speelbaar zijn) krijg je ook nog eens alle downloadable content van Hoard en het eerste deel van Soulcaster cadeau. Als je interesse hebt kun je je beter haasten: de bundle is tot dinsdag verkrijgbaar!

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties