Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Indie adventure To The Moon komt naar Steam

Geen grote stap voor de mensheid, wel voor Freebird Games

Kan Gao, de man achter Freebird Games en bedenker van To The Moon, mogelijks de meest emotionele game van vorig jaar, liet via Twitter weten dat To The Moon binnenkort zal debuteren op Steam.

Mocht je To The Moon nog niet kennen, kunnen we je het amper kwalijk nemen. De adventuregame verscheen eind vorig jaar temidden van het gewoonlijke eindejaarsoffensief en is tot vandaag enkel verkrijgbaar via de site van de ontwikkelaars en een handvol kleinere digitale winkels.

Met de overstap naar Steam belooft To The Moon echter de obscuriteit achter zich te laten, iets dat de game ten volle verdient, getuige daarvan de puike score op Metacritic. Van ons heb je in elk geval nog een review te goed.

Klinkt de premisse van twee wetenschappers die een oude man op z'n sterfbed helpen herinneringen te beleven die nooit plaatsvonden jou ook zo aanlokkelijk in de oren dat wachten op de Steamrelease moeilijk wordt? Dan hebben we goed nieuws, want iedereen die To The Moon reeds kocht, zal een code kunnen bekomen om de game ook aan z'n Steamaccount te linken. Geen enkele reden dus om de demo 'ns niet te proberen en achteraf meteen tot de aankoop over te gaan via Freebird Games' website.

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties