Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

In Star Wars: Squadrons is het volledige interieur van je ruimteschip aanpasbaar

Een optie, geen verplichting.

Star Wars: Squadrons geeft je de mogelijkheid om het interieur van je ruimteschip en je HUD volledig aan te passen. Dat onthult creative director Ian S. Frazier in een interview. Hij benadrukt wel dat al die elementen volledig optioneel zijn.

Puristen kunnen hun schip dus precies zoals in de films houden. Zijn krijgen bovendien ook de mogelijkheid om cosmetische upgrades bij andere spelers onzichtbaar te maken. Wie wel interesse heeft in die cosmetische upgrades, krijgt daarvoor heel wat opties.

Zo kun je onder andere je interieur opsmukken met beeldjes. Informatie over je schip kun je dan weer zowel op de schermen in je interieur aflezen als op een afzonderlijke HUD.

Ook op het vlak van gameplay zijn heel wat zaken aanpasbaar. Zo kun je de game zelf de power levels voor je motor, wapens en schilden laten bepalen. Meer ervaren spelers kunnen er daarentegen voor kiezen om die zaken manueel in te stellen.

Star Wars: Squadrons is vorige maand aangekondigd. De space shooter bevat zowel verchillende multiplayermodi als een singleplayer campaign die zich na de Battle of Endor afspeelt. De game lanceert op 2 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties