Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

In Spider-Man beschik je over 'veel hulpmiddelen' tijdens de gevechten

Spinnenwebben, gadgets en je vuisten.

In Spider-Man beschik je over 'veel hulpmiddelen' tijdens de gevechten. Dat legt regisseur Bryan Intihar uit in een gesprek met het blad Game Informer.

Gevechten draaien niet om het maken van uitgebreide combinaties. De nadruk ligt op de overhand krijgen, snel schakelen tussen vijanden en aanvallen ontwijken met behulp van je spider-sense.

Indien je genoeg momentum opbouwt, loopt er een power meter vol die je kunt gebruiken om vijanden direct op een stijlvolle manier uit te schakelen. De camera speelt daar ook met close-ups en slow-motion op in.

Je kunt vijanden de lucht in slaan en dan met een spinnenweb vastgrijpen en tegen de grond smijten. Ook objecten in de omgeving kun je met je spinnenweb als wapen gebruiken. Denk daarbij aan een ton, een putdeksel of een houten pallet.

Met je tripwire gadget kun je vijanden laten struikelen, in de val laten lopen en aan elkaar vastplakken. Met de Web Bomb laat je meerdere spinnenwebben exploderen die iedereen vast zet en met de Spider-Drone kun je vijanden afleiden of met spinnenwebben onder vuur nemen.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Spider-Man release, gameplay en alles wat we weten.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties