Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

In maart al uitbreiding voor Dragon Age?

BioWare laat er geen gras over groeien.

Redacteur Nico ging in november aan de slag met Dragon Age: Origins en zag dat ontwikkelaar BioWare goed haar best had gedaan om aan de wensen van haar fans te beantwoorden met de spirituele opvolger van het legendarische Baldur's Gate. Uitgever EA gaf al meteen vanaf het begin aan dat Dragon Age nog lang zou voortbestaan in de vorm van add-ons en DLC-packs, en vandaag ziet het ernaar uit dat die bewering geen leugen was.

Er doen namelijk geruchten de ronde dat in maart de eerste grote expansie voor Dragon Age: Origins het licht zal zien in de vorm van de expansie "The Awakening". Naast de naam zou men ook te weten zijn gekomen dat de add-on ongeveer voor 2/3de van de prijs van het oorspronkelijk spel verkocht zal worden in de winkels, terwijl je het origineel in huis moet hebben om ermee aan de slag te kunnen gaan. Voorlopig zijn er enkel berichten te vinden rond de pc-versie van The Awakening, maar we verwachten dat ook de X360- en PS3-versie van Dragon Age: Origins de expansie zullen mogen verwelkomen. Inhoudelijk zullen we aan de slag mogen gaan met een nieuwe, kortere campagne en een vers personage.

Hopelijk geven EA en BioWare binnenkort meer informatie vrij over hun toekomstplannen voor Dragon Age: Origins. Wanneer het zover is laten we het jullie zeker weten!

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties