Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

In de Resident Evil 3 demo verken je Raccoon City

Op griezeltocht in Raccoon City.

Via een persbericht meldt Capcom dat de demo van Resident Evil 3 op donderdag lanceert. Die krijgt de naam Resident Evil 3 Raccoon City demo.

In de demo kruip je in de huid van Jill Valentine en probeer je uit Raccoon City te vluchten. Dat wordt echter geen makkelijke opgave. Je hebt namelijk niet veel ammo en andere gebruiksvoorwerpen, dus hier slim mee omspringen is de boodschap.

Naast de demo maakt Capcom ook meer details bekend over de open bèta voor Resident Evil Resistance. In die bèta nemen vier overlevers het op tegen een mastermind. Die laatste probeert vanop afstand te verhinderen dat de overlevers ontsnappen. Hoe dat laatste er precies uitziet, zie je in de bijbehorende trailer.

Als Capcom op hetzelfde elan als Resident Evil 2 doorgaat,wordt Resident Evil 3 ongetwijfeld een erg geslaagde game. Waarom de herwerkte tweede titel in de reeks je bij je strot grijpt en niet meer loslaat, lees je in de Resident Evil 2 review van Randolf.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Resident Evil 3: Nemesis

Nintendo GameCube, PS1

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties